حضور شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق در ششمین رویداد بزرگ فن‌آوری‌های مالی ایران




 

شرکت مهندسی‌نرم‌افزار شقایق با پیشینه‌ی 17سال تجربه‌ی موفق درحوزه‌ی فن‌آوری‌های مالی، مدیریت و پشتیبانی سامانه‌های بانکی و غیربانکی و به‌عنوان یکی از شرکت‌های صاحب‌نام بانک ملت و گروه فن‌آوران هوشمند بهسازان فردا با هدف معرفی خدمات و محصولات خود، همراه با شرکت‌های گروه فن‌آوران هوشمند بهسازان فردا در ششمین رویداد بزرگ فن‌آوری‌های مالی ایران (نمایشگاه تراکنش ایران) حضور یافت.

در این نمایشگاه، معاونین و مدیران ارشد بانک ملت، شرکت‌های همکار در گروه فن‌آوران هوشمند بهسازان فردا و شرکت‌های مطرح در حوزه‌ی فن‌آوری مالی، صنعت بانکداری و صنعت پرداخت از دست‌آوردها، محصولات و خدمات شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق بازدید نمودند.

شایان ذکر است مهندس علی گلزاری (مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق) با حضور در نمایشگاه تراکنش از غرفه‌های شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، بازدید نمودند و به‌منظور هم‌اندیشی و تقویت همکاری‌های فی‌مابین، نشست‌ها و جلساتی با مدیران عامل و متخصصان صنعت بانکداری و صنعت پرداخت برگزار کردند. همچنین در بخش «معرفی محصول» این رویداد مهم، دکتر علیرضا بیجار(قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق) در خصوص توانمندی‌ها و پتانسیل‌های شرکت در حوزه‌ی تعامل با فین‌تک‌ها و تولید نرم‌افزارهای پیام‌رسان، شخصی‌سازی محصولات بانکی و ارائه‌ی خدمات بانکی، مطابق نیاز کاربران شبکه‌های اجتماعی و همچنین به‌کارگیری تحلیل داده‌ها با هدف شناسایی رفتار ایشان و هوشمندسازی خدمات قابل ارائه، مطالبی را بیان نمودند.

ششمین رویداد بزرگ فن‌آوری‌های مالی ایران(نمایشگاه تراکنش ایران) با موضوعاتی تخصصی شامل نئوبانک‌ها، کیف پول الکترونیکی، چالش بورسی شدن استارت‌آپ‌ها، هویت دیجیتال، کُربنکینگ و تحول دیجیتال و خلاءهای نوآوری در صنعت بانکداری و پرداخت در روزهای 23 و 24 دی ماه به صورت حضوری (با رعایت پروتکل‌های بهداشتی) و مجازی در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

 

شرکت شقایق در نمایشگاه تراکنش

شرکت شقایق در نمایشگاه تراکنش

شرکت شقایق نمایشگاه تراکنش

به اشتراک بگذارید